Servicii

Firma constructii Bucuresti

Serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor sunt:

CM Bavaria

Serviciile noastre

Firma Constructii civile si industriale

Cu peste 15 ani experienta pe piata constructiilor din Romania cat si pe piata externa am reusit sa ducem la bun sfarsit peste 80 de proiecte civile si industriale pentru clientii nostri.

Reabilitari, renovari, reparatii si intretinere la constructiile civile si industriale

Daca esti in cautarea unei firme de construcii de incredere suntem la dispozitia ta chiar acum pentru reabilitari, renovari, reparatii si intretinere cladiri!

Amenajari interioare birouri, case si apartamente

Cu un portofoliu de lucrari de constructii foarte bogat si cu o vasta experienta firma CT Urban Art Construct va pune la dispozitie servicii de amenajari interioare.

Instalatii sanitare

Firma specializata in domeniul instalatiilor sanitare va pune la dispozitie servicii de montaj, proiectare, reparatii si intretinere instalatii sanitare.

Executare instalatii electrice in locuinte, cladiri de birouri (constructii civile si constructii industriale).

Echipa nostra este formata din electricieni cu experinta care folosesc materiale de calitate pentru toate tipurile de instalatii.

Instalatii termice

Executam lucrari de instalatii termice pentru toate tipurile de imobile: case, vile, blocuri de locuinte, spatii comerciale, complexe comerciale, clinici, spitale, scoli.

Constructii Case

Daca aveti de gand sa construiti o casa nu ezitati sa apelati la echipa nostra de specialisti care vine in sprijinul dumneavostra cu servicii de calitate la preturi reduse.

Constructii Case la Rosu

Ne adresam acelora dintre voi care isi doresc o casa noua, pe pamant fara finisaje; proiectele noastre de constructii case la rosu presupun realizarea fundatiei, a zidariei si structura acoperisului.

Constructii Case la Cheie

Proiectele noastre pentru constructii case la cheie pornesc de la casa la rosu, cuprind partea exterioara a acoperisului, finisajele interioare si exterioare, pardoseala, instalatiile sanitare, electrice si termice.

Consolidari Constructii

Daca vreti sa consolidati o casa, o cladire sau un teren de fundare puteti apela cu increderea la firma noastra deoarece avem o mare experienta in acest domeniu.