Despre noi

Construim pentru tine

Cu peste 15 ani de experienta pe piata constructiilor din Romania cat si pe piata externa am reusit sa ducem la bun sfarsit peste 80 de proiecte civile si industrial pentru clientii nostri

Despre companie

CM Bavaria

este o societate romaneasca pe actiuni, cu capital integral privar. Compania a fost infiintata in anul 2009 si este specializata in lucrari de anvergura medie in domeniul constructiilor.

Managementeul societatii urmareste in mod constant cerintele pietei si vizeaza satisfactia clientilor pentru fiecare proiect. Firma ofera solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare. Se asigura riguros de respectarea tuturor normelor de siguranta si calitate din domeniul constructiilor. Lucreaza in mod eficient cu arhitecti si urbanisti pentru proiecte de calitate si pentru protejarea mediului inconjurator.

Misiunea si viziunea companiei CM Bavaria

Au la baza promptitudinea, corectitudinea si seriozitatea in onorarea proiectelor. Firma se adapteaza nevoilor si posibilitatilor clientilor, respectand termenele si bugetele stabilite. Experienta in domeniu de peste 15 ani a echipei de lucru asigura ducerea la bun sfarsit a proiectelor complexe.

Angajatii companiei sunt caracterizati de o atitudine deschisa, cooperanta si onesta fata de clienti, furnizori si subcontractanti. Colaboram activ cu toti expertii implicati in proiect si cu clientii pentru rezolvarea eficienta si benefica pentru toate partile a tuturor problemelor aparute in timpul activitatii.

Societatea este in curs de certificare pentru sistemul integrat al managementului.

ISO 9001:2000xxx

ISO 14001

Director,

Ing. Cristi Toi

cm bavaria srl

Condiții de Utilizare a Marcii de Certificare

Imaginile primite sunt mărci de certificare ale RS Cert – Romanian Certification Systems (denumite în continuare doar ”Logo”) pentru identificarea sistemului de management certificat în conformitate cu standardul specificat in logo. Clientul poate utiliza logo-urile în relațiile comerciale și în mediile de comunicare (de ex. internet, broșuri, publicitate, documente etc.) în conformitate cu următoarele condiții:

Eros interdum si accumsan praesent nascetur. Facilisis nam consequat suspendisse neque dictum sit. Dictum neque eu consectetur dictumst. Dis sit posuere purus augue rutrum.

Clientul nu trebuie să utilizeze logo-urile în așa fel încât să sugereze că organismul de certificare certifică un produs, serviciu sau proces. Clientul nu va sugera faptul că certificarea se aplică activităților care sunt înafara domeniului certificării. Orice utilizare sau trimitere care ar putea induce în eroare, va provoca suspendarea imediată a certificării. Într-un astfel de caz, RS Cert – Romanian Certification Systems va avea dreptul să solicite publicarea corecției pe cheltuiala clientului, fără ca acesta să poată solicita despăgubiri pe care acesta le-ar putea suferi. Clientul nu trebuie să utilizeze logo-urile în așa fel încât RS Cert – Romanian Certification Systems și/sau sistemul de certificare să fie discreditat sau să-și piardă încrederea publică. RS Cert – Romanian Certification Systems are dreptul de a solicita despăgubiri cauzate de utilizarea incorectă a logourilor.
În caz de incertitudine, cu privire la utilizarea corectă a logo-urilor sau trimiterii la certificarea sistemului de management fără afișarea logo-urilor, este recomandată contactarea directă a RS Cert – Romanian Certification Systems.

ISO 9001 | ISO 14001 | OHSAS 18001 | ISO 27001 | ISO 22000 | ISO 26000
HACCP | ISO 20000 | RS (SA) 8000 | RS – MARK | ISO 16001 | ISO 28000
BS 7499 | ISO 13485 | FSSC 22000 | ISO 31000 | IFS Logistic | Conf. IFS

0+

Clienti fericiti

0+

Case construite

0+

Proiecte finalizate

0+

Birouri amenajate