Constructii case la rosu

cm bavaria

Proiectele pentru constructii case la rosu sunt special concepute pentru cei care isi doresc doar structura principala a unei case. Aveti astfel libertatea de a o decora cu finisajele proprii, dupa preferinte. Noi ne ocupam de partea grea: fundatia, zidaria si structura acoperisului. Apoi, ramane ca dumneavoastra sa alegeti modalitatea de realizare a finisajelor interioare si exterioare, dar si a instalatiilor.

Pentru a demara proiectele pentru constructii case la rosu, e nevoie de un proiect complet intocmit de un arhitect. Pasii care trebuiesc urmati, in linii mari, sunt urmatorii: trasarea casei conform planului de amplasament, sapatura, armarea si betonarea fundatiilor, zidirea peretilor exteriori si interiori (pentru compartimentari), armarea / cofrarea si betonarea elementelor structurale (stalpi, diafragme, plansee), structura acoperisului (capriori si astereala) pe care va fi montata invelitoarea (la alegerea dumneavoastra, tigla metalica, tigla ceramica, etc). Variantele pe care vi le propunem pentru constructii case la rosu sunt: constructie din BCA, constructie din caramida GVP sau din caramida plina.

Pentru proiectul fara de care nu ne apucam de constructia casei, aveti nevoie de: certificatul de urbanism, avize (mediu, pompieri, etc), studii geotehnice, autorizatie de construire. Preturile noastre contin atat manopera cat si materialele si se calculeaza la suprafata construita a casei; preturile pentru constructii case la rosu difera in functie de complexitatea proiectului si de tipul de materiale folosite. Contactati-ne pentru o oferta de pret, adaptata specificului fiecarui proiect!