Reabilitare termica

Din ce in ce mai multe persoane si administratii de locatari sau proprietari aleg reabilitare termica pentru constructiile in care locuiesc sau isi desfasoara activitatea zilnic. Scopul acestei actiuni este acela de a elimina pierderile de caldura spre exterior. Firmele care presteaza servicii de reabilitare termica trebuie sa ofere o garantie de 3 ani pentru lucrari.

Pe perioada iernii, mare parte din caldura din apartamente si din casele care nu sunt izolate corespunzator, se pierde prin peretii exteriori, desi locatarii platesc sume considerabile. Procentual, pierderile se ridica la 35% pierderi prin perete, 25% pierderi prin acoperis, 15% pierderi prin pardoseala si prin usi, 10% pierderi prin ferestre. De aceea, reabilitarea termica trebuie facuta cu o firma competenta, care respecta normele in vigoare si care respecta conditiile si termenii contractuali.

 

Intre avantajele pe care le ofera reabilitarea termica, CM Bavaria aminteste:

 

–    Refacerea fatadei exterioare
–    Inlaturarea igrasiei
–    Reducerea facturii de intretinere cu pana la 40%, pe perioada iernii
–    Asigurarea unui nivel maxim de confort termic pe perioada verii
–    Protectia mediului datorita reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera.

Etape ale reabilitarii termice:

 

–    Izolarea peretilor exteriori
–    Schimbarea usilor exterioare si a ferestrelor, cu tot cu tamplaria aferenta
–    Termo-hidroizolarea terasei deasupra ultimului nivel
–    Izolarea termica a subsolului, acolo unde exista apartamente la nivelul parterului
–    Demontarea si remontarea aparatelor de aer conditionat si a altor instalatii de acest gen, existente pe fatada locuintelor
–    Finisajul anvelopei

Firma CM Bavaria are specialisti si angajati experimentati care se ocupa cu reabilitarea termica a cladirilor in care alegem sa ne implicam, echipa care foloseste cele mai performante tehnologii si cele mai bune materiale pentru a presta un serviciu la cele mai inalte standarde de calitate in domeniu. Oferim seriozitate, profesionalism si respect pentru proiectele in care ne implicam si avem cel mai bun raport calitate-pret pentru toate tipurile de lucrari.