Firma amenajari interioare

Cand vrei sa-ti reamenajezi locuinta ai nevoie de o echipa profesionista, cu experienta, cu un portofoliu de lucrari in spate. O firma de constructii serioasa, ofera consultanta gratuita pentru proiectul tau de amenajari interioare. Vei afla, prin intermediul consultantilor, toate detaliile in ceea ce priveste amenajarea de care ai nevoie, toti pasii care trebuiesc parcursi, vei primi sfaturi si indrumari care sa te faca sa alegi cel mai potrivit proiect de amenajari interioare, in functie de restul casei tale.

O firma serioasa executa amenajari interioare atat pentru case, pentru birouri, pentru apartamente de locuit sau sedii de firma, amenajari interioare pentru spatii comerciale sau pentru ansambluri rezidentiale; aceasta firma respecta termenii contractuali, foloseste exclusiv materiale de calitate superioara, precum si sculele si aparatura cea mai performanta pentru amenajari interioare de cea mai buna calitate si ofera garantie pentru orice tip de lucrare.

Echipa noastra are experienta in urmatoarele tipuri de amenajari interioare: zugraveli, tencuieli, aplicare vopsea lavabila, turnare sape, placari faianta, placari gresie, placari marmura, izolatie termosistem, hidroizolatii, rigips, montaj parchet, montaj pardoseli, montaj lambriu, instalatii electrice (montare spoturi, montare prize, montare tablou electric), instalatii sanitare, montaj tamplarie pvc cu geam termopan. Lucrarea ta de amenajari interioare este pe maini bune !