Amenajari interioare Bucuresti

Experienta in domeniul nostru de activitate se dobandeste in ani de activitate, in lucrari realizate, in lucrari de diferite tipuri, in constructii diverse si in timp din ce in ce mai scurt. Echipa noastra este extrem de sudata, lucreaza de ani buni in aceeasi formula, asa incat fiecare isi stie exact locul si stie cu ce trebuie sa se ocupe asa incat activitatea sa se desfasoare la maxim de potential. Nu lucram cu jumatati de masura si asteptam ce-i mai bun de la specialistii nostri, pentru ca numai in acest fel putem sa construim relatii de durata cu clientii nostri care ne contracteaza tot pe noi si pentru urmatoarele lor proiecte, dupa o prima colaborare.

Portofoliul nostru de lucrari contine amenajari interioare pentru case si vile, pentru apartamente de locuit sau sedii de firma, amenajari interioare
Bucuresti, amenajari interioare birouri sau spatii comerciale, amenajari interioare pentru ansambluri rezidentiale, toate la preturi accesibile. Avem un portofoliu asa de bogat si datorita materialelor de cea mai buna calitate pe care le folosim, pentru ca lucram cu echipamente si utilaje foarte performante, fapt care ne ajuta sa ne incadram in termenii contractuali.

Gama de lucrari pe care o executam in cadrul lucrarilor de amenajari interioare in Bucuresti acopera activitati complexe, de la zugraveli, tencuieli, aplicare vopsea lavabila, turnare sapa, placari faianta si gresie, marmura, izolatie polistiren termosistem, hidroizolatii, placari rigips, montaj parchet, pardoseli si lambriuri. De asemenea, proiectam, montam si reparam instalatii electrice (tablou electric, prize, spoturi) si instalatii sanitare. Pentru a nu fi nevoiti sa apelati la o alta firma din domeniu, montam tamplarie PVC cu geam termopan, cu finisajele necesare in urma montajului.
Ne ocupam de amenajari interioare Bucuresti pentru orice tip de incapere: livinguri, sufragerii, dormitoare, camere de copii, crame, mansarde, bai, bucatarii si camere pentru servit masa, camari, debarale si alte dependinte, holuri, scari interioare.